Panouri printate digital

Ani la rand singura solutie pe care o aveam la indemana pentru a finisa peretele din dreptul blatului de bucatarie, cu scopul de a-l proteja de murdarire, a fost faianta. Anosta si de-a dreptul plictisitoare in marea majoritate a cazurilor, aceasta avea un scop strict functional, partea estetica fiind lasata pe planul doi. Cu timpul insa lucrurile s-au mai schimbat, oferta a crescut considerabil, astfel incat in ziua de astazi producatorii din domeniu ne pun la dispozitie o multitudine de variante de faianta si gresie, pentru a ne finisa spatiul destinat bucatariei.
Frumoasa, accesibila ca pret si usor de intretinut, faianta a ramas in continuare optiunea numarul unu pentru finisarea zonei dintre blaturi. Dar de ce sa nu incercam altceva pentru casa noastra? Nu ar fi mult mai frumos sa avem o bucatarie originala, unica, personalizata dupa cum ne dorim, astfel incat momentele petrecute luand masa sau gatind sa fie o adevarata placere?
Daca aveti in plan o amenajare sau reamenajare a acesteia, va propunem sa va reorientati catre panourile mdf sau sticla imprimate digital. Fructe si legume, flori, pasari, peisaje care taie respiratia, pattern-uri fanteziste sau fotografii in care ati surprins cele mai frumoase momente din viata sau persoane dragi, isi pot gasi locul pe peretele bucatariei dumneavoastra, datorita tehnologiilor de ultima ora care permit personalizarea dupa bunul plac a diferitelor materiale cu suprafata dura fie ele panouri mdf, fie sticla, folosite cu succes de catre designeri pentru amenajari interioare de efect.

In bibioteca gratuita, pusa la dispozitie colaboratorilor nostri, pentru lucrari de print digital pe panouri mdf sau pe sticla, se regasesc atat imagini cu teme arhitectulare, peisaje sau portrete, dar si solutii de forma strict personalizabila sub forma de elemente grafice sau text, realizate 100% la solicitarea clientilor.

Se arată toate cele 2 rezultate

Products 1 - 2 from 2. Products on page
TOP