Biblioteci pentru living la comandă

Decorăm și redecorăm uneori casa sau încăperi din casă pentru a le adapta nevoilor și necesităților noastre. O nevoie mai specială este aceea de a ne păstra cărțile, pe care uneori le prețuim la fel ca pe cineva drag. Dacă sunteți un cititor înfocat, care ține la volumele lui, le colecționează și dorește să le păstreze, atunci cu siguranță ați ajuns de-a lungul timpului să strângeți o colecție impresionantă de cărți. Mobilierul din bibliotecă este în acest caz punctul central în amenajare, va fi cel care va pune spațiul în valoare, la fel ca și colecția dumneavoastră de cărți. Și, foarte important, va fi cel care va transmite o notă puternică din personalitatea dumneavoastră celor care vă vor călca pragul.

Mai jos vă prezentăm câteva tipuri de biblioteci pentru living la comandă, ce pot fi realizate de noi. Trebuie doar să ne cunoaștem, să ne spuneți care sunt nevoile dumneavoastră, dorințele și așteptările, spațiul de care dispuneți și în care doriți să vă amenajați biblioteca, iar Winkler va executa pentru dumneavoastră mobilierul la comandă personalizat și unic.

Posibilitățile sunt limitate doar de imaginație. Puteți alege dintr-o gamă largă de mobilier, de la liniile clasice, la cele moderne, până la cele mai exclusiviste cerințe.

Puteți vedea mostre din creațiile noastre, dacă veniți în showroom-ul nostru din Sîngeorgiu de Mureș. Dar nu dorim să vă limităm dorințele și așteptările. Aveți o idee, o ascultăm. Ați văzut un anumit model sau aveți o poză, trimiteți-le, iar de restul ne ocupăm noi.

Avantajele produselor din lemn:

  • - aspect plăcut, natural
  • - rezistență mare în timp - datorită stratificării nu apar deformații
  • - sunt ecologice, nu emană toxine
  • - nu apare mucegai în locuința dumneavoastră, datorită faptului că lemnul "respiră"

VIziteaza Pagina de Facebook

280

Aboneaza-te!

25

Adauga-ne in cercurile tale

38
TOP