Biblioteci pentru Birou la comandă

Să conduci o afacere de succes, poate părea un lucru ușor. Însă, cei mai neavizați ar trebui să știe că sunt mii de diferite decizii de luat în anumite momente. Când ești supus la un astfel de stres, când trăiești sub o astfel de presiune, e lesne de înțeles de ce amenajarea birourilor este de multe ori ultimul lucru la care dorești să te gândești. Dar, în același timp, e bine să știți că modul în care un spațiu corporativ este proiectat și amenajat are un impact real și profund asupra afacerii în sine. Alegerile făcute în design-ul interior pot avea un impact concret și direct în performanțele angajaților, în gradul de satisfacție a acestora și inclusiv se poate reflecta în greșelile făcute de aceștia.

La prima vedere, poate părea că alegerea culorilor pentru spațiul de lucru va fi cea mai ușoară alegere dintre toate deciziile ce trebuie luate în materie de design. Sau, și mai simplu, ați putea opta din prima să folosiți implicit culoarea sau combinația de culori folosite în logo-ul afacerii dumneavoastră.

Dar nu e chiar atât de simplu pe cum pare. S-a constatat, în urma unor cercetări întreprinse de Institutul Statelor Unite pentru Sănătate, că paleta de culori care ne înconjoară are un efect profund asupra capacității noastre de a finaliza sarcinile de la locul de muncă. Expunerea la nuanțe ale culorilor albastru și verde s-a dovedit că provoacă influențe asupra creșterii performanțelor și poate duce la generarea de idei noi. Culoarea roșie, pe de altă parte, ajută la îndeplinirea sarcinilor care necesită o atenție deosebită la detalii. În fine, s-a constatat în urma realizării unui alt studiu, și că formele corpurilor de birou pot avea influențe în performanțele celor ca le utilizează. De pildă, formele rotunde tind să aducă un plus de inspirație.

Pentru a putea lucra într-un mediu bine organizat, existența spațiilor de stocare suficiente este extrem de importantă. De cele mai multe ori, într-un birou spațiile destinate depozitării documentelor, dosarelor sau consumabilelor sunt de nelipsit. Pentru o bună gestionare a timpului de lucru, este absolut necesar ca angajații unei companii să aibă toate obiectele de lucru depozitate în ordine, la îndemână, fără să fie nevoiți să caute și să răscolească toate sertarele, de exemplu pentru un dosar. Rafturile de perete pot transforma pereții într-un loc perfect pentru a stoca și a scoate în evidență lucrurile depozitate, în același timp menținând și ordinea.

Aveți nevoie de idei? De la biblioteci închise, la spații cu uși din sticlă pentru expunerea diplomelor și trofeelor, până la sertare pe roți închise sub cheie sau rafturi deschise pentru elemente de decor, la Winkler toate pot fi personalizate în funcție de dorințe, dacă sunt executate la comandă. Suntem gata să vă ascultăm ideile și să le transformăm în mobilierul de care aveți nevoie.

Avantajele produselor din lemn:

  • - aspect plăcut, natural
  • - rezistență mare în timp - datorită stratificării nu apar deformații
  • - sunt ecologice, nu emană toxine
  • - nu apare mucegai în locuința dumneavoastră, datorită faptului că lemnul "respiră"

VIziteaza Pagina de Facebook

280

Aboneaza-te!

25

Adauga-ne in cercurile tale

38
TOP