Front MDF

FRONTURI MDF ÎNFOLIATE

Cu o experiență de 10 ani în producția de FRONTURI MDF ÎNFOLIATE, Global Design Suceava prin reprezentant zonal din judetul Mures- prin brandul Winkler, partener oficial, asigură, la ora actuală, cea mai variată gamă de produse din MDF, acoperite cu folie PVC 3D.

De la modele de frezare clasice, la panouri ultramoderne, folosite ca separatoare de spații sau panouri gravate, de la finisaje cu imitații de lemn până la decoruri lucioase sau fantezie, fronturile MDF acoperite cu folie PVC 3D, se oferă soluții pentru orice tip de mobilier, fie el clasic sau modern.

FRONTURI MDF VOPSITE

Anvantajul principal al utilizării panourilor din MDF VOPSIT în mobilierul contemporan, este acela că permit atât o paletă coloristică, aproape fără limite, cât și posibilitatea creării de forme și volume, care nu pot fi finisate prin alte mijloace, decât utilizând tehnologii de pulverizare ale stratului acoperitor, final.

Cu o gamă cromatică, care depășește 300 de nuanțe, bazate pe paletarul de nuanțe RAL, fronturile și elementele din MDF VOPSIT, atât cu finisaje mate, supermate, sau cu luciu înalt, conferă atât soluții îndrăznețe pentru orice tip de mobilier creat, cât si eleganța oferită de profilări complexe, în cazul finisajelor mate, precum și modernism atunci când se alege luciul, ca soluție de design.

MDF ACRYLIC TOP-X

Suprafețele acrylice, realizate pe suport de panou MDF, fac la ora actuală subiectul celor mai de succes amenajări de interior, în care se dorește eleganță dată de luciu înalt și suprafețele perfect plane. Utilizând în proiectele de mobilier contemporan, acest tip de material, care printre altele deține caracteristici sporite de rezistență la abraziune, nuanțe cu un luciu briliant și rezistență ridicată la compuși chimici, designerii contemporani realizează adevărate opere de artă din mobilierul și amenajările de interior pe care le gestionează.

Într-o gamă cromatică ce oferă atât soluții pentru culori unicat și nuanțe metalizate, cele 13 decoruri disponibile în gama MDF ACRYLIC TOP-X asigură suportul care stă la baza unor proiecte îndrăznețe și de succes.

Se arată 1–12 din 110 rezultate

Products 1 - 12 from 110. Products on page
TOP