Panouri printate digital

Ani la rând singura soluție pe care o aveam la îndemână pentru a finisa peretele din dreptul blatului de bucătărie, cu scopul de a-l proteja de murdărire, a fost faianța. Anostă și de-a dreptul plictisitoare în marea majoritate a cazurilor, aceasta avea un scop strict funcțional, partea estetică fiind lăsată pe planul doi. Cu timpul însă lucrurile s-au mai schimbat, oferta a crescut considerabil, astfel încât în ziua de astăzi producătorii din domeniu ne pun la dispoziție o multitudine de variante de faianță și gresie, pentru a ne finisa spațiul destinat bucătăriei.
Frumoasă, accesibilă ca preț și ușor de întreținut, faianța a rămas în continuare opțiunea numărul unu pentru finisarea zonei dintre blaturi. Dar de ce să nu încercăm altceva pentru casa noastră? Nu ar fi mult mai frumos să avem o bucătărie originală, unică, personalizată după cum ne dorim, astfel încât momentele petrecute luând masa sau gătind, să fie o adevărată plăcere?
Dacă aveți în plan o amenajare sau reamenajare a acesteia, vă propunem să vă reorientați către panourile MDF sau sticlă, imprimate digital. Fructe și legume, flori, păsări, peisaje care taie respirația, pattern-uri fanteziste sau fotografii în care ați surprins cele mai frumoase momente din viață sau persoane dragi, își pot găsi locul pe peretele bucătăriei dumneavoastră, datorită tehnologiilor de ultima oră care permit personalizarea după bunul plac a diferitelor materiale cu suprafață dură fie ele panouri mdf, fie sticlă, folosite cu succes de către designeri pentru amenajări interioare de efect.

În bibioteca gratuită, pusă la dispoziția colaboratorilor noștri, pentru lucrări de print digital pe panouri MDF sau pe sticlă, se regăsesc atât imagini cu teme arhitecturale, peisaje sau portrete, dar și soluții de formă strict personalizabila, sub formă de elemente grafice sau text, realizate 100% la solicitarea clienților.

Se arată singurul rezultat

Products 1 - 1 from 1. Products on page
TOP