Uși Pol-Skone

Ușile interioare ar trebui să se potrivească în primul rând stilului unui interior dat și dimensiunii unei încăperi particulare, dar nu numai – ușile ar trebui să se potrivească și cu podelele, pereții, ferestrele și mobilierul. Fiind unul dintre cei mai renumiți producători de uși din lemn si MDF din Polonia, oferim o gamă largă de uși interioare din lemn de înaltă calitate, cu parametri tehnici excelenți.

UȘI DE INTERIOR

Aspectul ușii este un factor foarte important atunci când vine vorba de alegerea modelului potrivit. Nu există nici o îndoială că ușile ar trebui să-i mulțumească pe membrii gospodăriei și să se compună bine cu mobilierul din casă. Există două tipuri de uși principale oferite de producătorii de uși – plini și vitrați. Aripile complete sunt o alegere excelentă pentru interioarele luminoase și spațioase, dar funcționează bine și în camere precum dormitoare, băi și birouri, unde este nevoie de intimitate. Ușile interioare de acest tip merită, de asemenea, să alegem dacă vrem să împărțim un spațiu în mod clar. Modelele cu geamuri sunt, la rândul lor, o soluție excelentă pentru camerele mici și slab luminate, deoarece cel mai mare avantaj al lor este cantitatea imensă de lumină care intră în cameră prin ele. O cameră bine luminată arată mai caldă și pare mai mare decât este într-adevăr.

In oferta noastra veti gasi usi interioare in sisteme cu rabatare sau nerefractate, cu posibilitatea finisarii suprafetelor cu vopsele acrilice ecologice in culori RAL si NCS nemetalice. Ușile pot fi, de asemenea, finisate cu furnir în formă de lemn, laminate CPL sau pot fi acoperite cu un strat suplimentar de vopsea UV, mărind rezistența la zgârieturi și expunerea la lumină. Oferta noastra include o mare varietate de dimensiuni ale aripilor si accesorii suplimentare. Datorită paletei bogate de modele și culori, alegerea modelului potrivit nu va fi o problemă. CALITATEA POLONEZA – POL-SKONE este o companie care, de peste 28 de ani de activitate, a devenit una dintre cele mai mari și mai dinamice companii din industria lemnului. Usile interne din oferta noastra sunt fabricate din lemn ecologic si durabil, care nu numai aduce caldura, luminozitatea si naturaletea camerelor, dar, de asemenea, afecteaza pozitiv sanatatea noastra.

– uși de interior cu falț și fără falț (DUO), cu balamale vizibile sau invizibile, închidere magnetică: vopsite, furniruite sau laminate.
– uși glisante și pliabile

– uși de exterior
– uși tehnice (special create pentru reducerea zgomotului și rezistente la foc)

– mânere
– tocuri si pervazuri fixe, reglabile sau invizibile realizate din MDF, lemn sau metal
– ferestre din lemn
– obloane

Culorile bogate și tipurile variate de finisare fac din POL-Skone un furnizor de produse pentru crearea unui spațiu unic și elegant.

Se arată 1–12 din 49 de rezultate

Products 1 - 12 from 49. Products on page
TOP