SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ


Vă mulțumim pentru interesul acordat produselor noastre.

Vă rugăm să completați formularul alăturat și să apasați butonul “Trimite Solicitarea”

Dacă aveți desenată o schiță sau aveți o poză cu un anumit model de mobilier, vă rugăm să o încărcați la secțiunea “Atașează Poza / Schita”.

  1. Cereți oferta de preț – Trimiteți-ne datele de contact, nume, localitatea, numărul de telefon și adresa dvs. de email pentru a vă putea contacta. Deasemenea, ne puteți suna direct la numărul de telefon: 0726-430.586
  2. Vă contactăm pentru confirmarea cererii – În scurt timp, un specialist va lua legătura cu dumneavoastră pentru a stabili împreună toate detaliile necesare pentru a realiza proiectul. Dacă datele de care dispuneți nu sunt suficiente, consultantul se poate deplasa la domiciliul dumneavoastră pentru masurători și consiliere Gratuit.
  3. Veți primi oferta de preț personalizată – Pe baza informațiilor furnizate și stabilite împreună cu specialistul nostru veți primi oferta de preț. Din momentul în care oferta este acceptată, se începe execuția proiectului.

Dacă aveți nelămuriri ne puteți contacta și telefonic la 0726-430.586 sau prin email la adresa: marketing@winkler.ro

Pentru moment, serviciul de executare mobilier la comandă oferit de către compania Winkler se adresează doar locuitorilor din orașul Tg. Mureș și împrejurimi, și nu se fac livrări în afara județului Mureș.

Nume și Prenume (obligatoriu)

Localitate (obligatoriu)

Adresă Email (obligatoriu)

Număr Telefon (obligatoriu)

Subiect

Persoană JuridicăPersoană Fizică

Companie (Pentru persoane juridice)

Mesaj

Atașează Poză / Schiță

Sunt de acord ca datele mele personale să fie prelucrate, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 (GDPR).
Doresc să mă abonez la newsletter.

Vă puteți răzgândi în orice moment, dezabonându-vă foarte ușor prin linkul de la finalul fiecărui email sau dacă ne scrieți la adresa marketing@winkler.ro. Promitem că vom trata cu atenție datele pe care ni le transmiteți. Apăsând pe butonul de mai jos, vă exprimați acordul în acest sens și pentru procesarea datelor dvs.