Winkler, o nouă linie de business, marca Fomco Prodimpex

Istoric

Societatea noastră, parte din Grupul de firme Fomco, a fost înființată în anul 2004, și s-a făcut cunoscută mai ales ca fiind un producător de uși și ferestre interioare și exterioare, dar și de mobilier la comandă.

Ca urmare a creșterii cererii pieței și a nevoii pentru calitate superioară, în 2015 am început un proiect nou de investiții, parțial finanțat și din Fonduri Europene, în valoare de peste 1 milion de Euro, și constă în:

- retehnologizare cu utilaje cu comandă numerică de ultimă generație a producției de uși și ferestre din lemn stratificat
- construirea unei noi hale de producție și echiparea ei cu utilaje moderne pentru producția de mobilier la comandă atât din PAL melaminat cât și din lemn masiv.
- achiziționarea unori softuri performante de proiectare în 3D și de organizare a producției.

Gama produselor noastre cuprinde:
- producția de ferestre și uși din lemn stratificat de rășinoase, stejar, pin nordic, larice, chiar utilizând specii exotice din Asia (meranti) - dupa preferințele clienților
- producția de mobilier la comandă atât din PAL melaminat cât și din lemn masiv.

Calitate

Calitatea superioară a produselor noastre - pe lângă dotarea tehnică modernă - este asigurată de un personal calificat și competent, controlul permanent al calității fiind o parte integrantă a procesului tehnologic. Alegerea cu grijă a materiilor prime, precum și colaborarea cu furnizori de talie internațională conferă produselor o fiabilitate aparte.
Datorită dotării moderne și a personalului calificat putem fabrica practic orice din aceste domenii, la orice dimensiune dorită.
Toate detaliile ferestrelor și ușilor noastre le proiectăm cu program modern, având posibilitatea producerii chiar și a diferitelor modele sculptate, astfel încât să se asorteze cu aspectul clădirii pe care urmează a fi montate.
La comenzile referitoare la forme, materiale, caracteristici tehnice unice, se practică un adaos la prețul de bază, marimea ei se stabilește de comun acord cu clientul. Pentru satisfacerea celor mai înalte exigente, executăm și comenzi speciale referitoare la fabricarea ferestrelor în combinația lemn-aluminiu.
Mobila produsă de noi este în prealabil proiectată cu un soft de proiectare în 3D, și după ce clientul vede proiectul mobilierului, se fac modificările cerute, se ofertează și se trece la producție.

Avantajele produselor

În zilele noastre produsele naturale, în special cele din lemn constituie o atracție pentru consumatorii exigenți. Avantajele produselor din lemn sunt:
- aspect plăcut, natural chiar dacă se merge pe linie modernă
- rezistența mare în timp - datorită stratificării nu apar deformații
- sunt ecologice, fiind folosite vopsele și lacuri pe bază de apă
- mucegaiul dispare din locuința dumneavoastră, în majoritatea cazurilor, datorită faptului că lemnul “respiră” și totuși coeficientul de izolare este mult superior PVC-ului.
- cu utilajele nou achiziționate, avem posibilitatea să producem binale cu tocul de 78, respectiv 92mm; în acestea se pot introduce sticle termopan de 3-5 straturi de sticlă, adică 2-4 camere de etanșare, mărind confortul și scăzând valoarea facturilor la utilități.

Finisajele se realizează cu produse pe bază de apă marca ICA în trei straturi, în culoarea dorită de client. Feroneria de înaltă calitate MACO, ROTO, BAKA, - pentru care fabricanții asigură 5-10 ani garanție - asigură stabilitate și securitate foarte bună produselor noastre.
În conformitate cu exigențele actuale, ferestrele și ușile produse de societatea noastră sunt echipate cu geamuri termo și fonoizolante, cu 2-5 straturi, cu sau fără gaz, iar după preferințele clienților se pot monta și geamuri speciale (colorată în masă, reflexivă, antiefracție, bombată și altele).

Pregătirea profesională superioară a personalului, precum și mijloacele de producție moderne CNC fac posibilă - pe lângă satisfacerea cerințelor speciale ale constructorilor particulari - și onorarea comenzilor de volum mai mare ale întreprinzătorilor în construcții într-un timp relativ scurt.
Vă recomandăm produsele noastre nu numai în cazul construcțiilor noi, ci și în cazul renovărilor având posibilitatea copierii fidele a binalelor vechi.

TOP