Mobilă de Bucătărie la comandă

Bucătăria – zona din locuința fiecăruia în care ne petrecem o cantitate considerabilă de timp și în care utilizăm intens mobila, încăperea din casă în care mobilierul este esențial să fie de calitate, pentru a putea rezista acestui ritm de utilizare. Când vine așadar vorba despre amenajarea bucătăriei, veți observa cu ușurință că materialul cel mai adesea folosit este lemnul, chiar și la cele mai moderne și scumpe piese de mobilier. Bineînțeles, acest lucru nu se datorează doar aspectului practic. Rezistența și posibilitățile aproape nelimitate de personalizare, în cele mai felurite culori, de la cele mai închise, la unele naturale, până la unele stridente, cu siguranță joacă un rol la fel de important.

Din cauza limitărilor tehnologice, bucătăriile din lemn au fost mult timp considerate ca fiind tradiționale, însă acum lucrurile s-au schimbat. Datorită varietăților de lemn disponibile și a tehnologiei ce permite ca acestea să fie prelucrate în mai multe feluri ca oricând, mobila de bucătărie modernă din lemn poate îndeplini cele mai sofisticate nevoi, indiferent de stilul clasic sau modern pe care-l alegeți.

Dar, sigur, rămâne dilema: cum să ne construim și să ne decorăm o bucătărie din lemn la standardele și tendințele contemporane?

Vă putem spune că nu este atât de greu pe cum pare. Lăsând la o parte frumusețea, subiectivă prin definiție, durabilitatea este o calitate universală, de maximă importanță, pe care bucătăriile moderne de lemn o pot oferi. Așadar, Winkler vă recomandă la amenajarea bucătăriilor să optați pentru suprafețe solide din lemn. Stejarul și fagul sunt de altfel alegeri foarte populare. Prin combinarea texturii calde și naturale a lemnului, cu un finisaj aflat în contrast – cum ar fi vopseaua, lemnul a devenit foarte popular în ultimii ani. Finisajele moderne și lucioase necesită mai puțină muncă de întreținere și oferă o protecție de durată superioară. Ca sfat, este recomandat ca la curățare să evitați agenții sau soluțiile de curățare abrazive, care pot deteriora suprafețele, în special pe cele din material MDF.

Bucătărie în formă de "L"

Trendul actual în materie de amenajare a bucătăriilor s-a îndreptat tot mai mult spre adoptarea unui mobilier în formă de „L”. Dacă spațiul pe care îl aveți la dispoziție este limitat, atunci această opțiune reprezintă alegerea populară, inteligentă, care oferă un spațiu deschis, flexibil, precum și un aspect plăcut. Această formă specifică este compusă în general din două suprafețe de lucru, care se află de-a lungul a doi pereți din încăpere. Designul rezultat este astfel extrem de funcțional, deoarece vă oferă un unghi mare de lucru, fără a fi necesară efectuarea de prea multe deplasări. Totodată, oferă și acces rapid și facil la aragaz, chiuvetă, precum și la restul aparaturii electrocasnice din bucătărie.

Dacă spațiul este mai generos și vă permite acest lucru, atunci puteți de asemenea insera o insulă sau o peninsulă de bucătărie. În acest caz vă creați o suprafață de lucru suplimentară, noi zone de depozitare, precum și o zonă de odihnă, iar astfel aduceți o doză suplimentară de organizare, iar în final o senzație de ordine. Cu ajutorul mobilierului realizat la comandă, veți putea folosi tot spațiul disponibil din bucătărie pentru a vă crea bucătăria mult visată.

Avantajele produselor din lemn:

  • - aspect plăcut, natural
  • - rezistență mare în timp - datorită stratificării nu apar deformații
  • - sunt ecologice, nu emană toxine
  • - nu apare mucegai în locuința dumneavoastră, datorită faptului că lemnul "respiră"

VIziteaza Pagina de Facebook

280

Aboneaza-te!

25

Adauga-ne in cercurile tale

38
TOP