Mobilă pentru baie la comandă

Amenajarea, dotarea și utilarea unei băi a evoluat considerabil în ultimele decenii, iar trendul de astăzi este acela de a explora ideea de baie complexă cu mobilă și obiecte de decor din lemn, durabile și elegante, de multe ori cu influențe scandinave sau chiar orientale. Avantajul lemnului e acela că oferă un aspect natural și estetic, este plăcut la atingere, spre deosebire de alte materiale care pot doar imita.

În materie de mobilier, care câștigă tot mai multe teren, vă putem spune că rafturile deschise au tendința de a deveni din ce în ce mai populare, atât în băile care oferă spații mici, cât și în cele mai generoase. Aveți posibilitatea de a apela la mobilier cu uși, care închid și ascund toate obiectele din baie, sau puteți opta pentru rafturile deschise, cu design modern, minimalist, mult mai ușor de utilizat.

Avantajul rafturilor deschise e în primul rând, acela că oferă mult mai multe moduri de le a încorpora și include în amenajarea băii dumneavoastră, fără să fie nevoie de lucrări suplimentare pentru renovări.

Cu siguranță mulți dintre noi ne-am dori băi spațioase, cu spații generoase, care să permită inclusiv amenajarea de spații de depozitare integrate în pereți. Sunt frumoase, sunt practice, însă de multe ori băile noastre nu și le pot permite din cauza limitărilor date de spațiu. În plus, există și limitările date de investiția suplimentară necesară în amenajarea lor, de multe ori fiind vorba de sume deloc de neglijat. Dar, nu e unica soluție de amenajare inteligentă a unei băi. De pildă, pereții opuși căzii pot servi oricând foarte bine ca spațiu pentru instalarea unor rafturi de baie moderne, fie că optați pentru unele închise sau unele deschise.

Mai mult de atât, e bine să privim pragmatic amenajarea băii: orice perete gol trebuie luat în calcul pentru că poate fi folosit la maxim, atât pentru a căpăta utilitate, dar și pentru a primi elemente de decor. Spre exemplu, în fiecare baie există un spațiu liber deasupra vasului de toaletă – acela e un spațiu care se pretează pentru instalarea unor rafturi care să creeze noi zone de depozitare. Alt exemplu: spațiul de sub chiuvetă reprezintă de asemenea o opțiune universală pentru a crea zone de depozitare. Dacă suprafețele sunt mai mari și spațiul permite, rafturile cu picioare sunt ideale pentru accesoriile de baie, iar dacă nu, se pot instala la fel de ușor rafturi suspendate pe oricare din pereții liberi. Totuși, dacă spațiile suspendate se folosesc doar pentru depozitare și nu pentru accesorii de toaletă sau pentru obiecte de decor, atunci vă recomandăm ca acestea să fie închise.

Pentru mulți dintre noi, baia rămâne acea încăpere din casă care este și va fi întotdeauna insuficientă pentru toată nevoia noastră de spații de depozitare și stocare. Indiferent de dimensiuni, vom avea întotdeauna nevoie de mai multe rafturi, polițe, sertare sau dulapuri. Cu atât mai mult atunci când vorbim despre băile ceva mai mici ale apartamentelor. Dar, din fericire, există mai multe modalități ingenioase de a organiza o baie, de a maximiza posibilitățile limitate oferite de spațiile mici. Și, cel mai important, putem face de multe ori asta fără să cheltuim o avere și fără să răpim prea mult din suprafața limitată a podelei.

Pentru a vă da o mână de ajutor în alegerile pe care le veți face în amenajarea băii dumneavoastră, vă putem prezenta mai jos câteva modele de mobilă de baie, pe care le putem realiza la comandă. Nu vă îngrijorați dacă ele nu se potrivesc sau dacă aveți alte idei mai bune pentru mobilierul dumneavoastră, contactați-ne și Winkler le va pune în practică.

Avantajele produselor din lemn:

  • - aspect plăcut, natural
  • - rezistență mare în timp - datorită stratificării nu apar deformații
  • - sunt ecologice, nu emană toxine
  • - nu apare mucegai în locuința dumneavoastră, datorită faptului că lemnul "respiră"

VIziteaza Pagina de Facebook

280

Aboneaza-te!

25

Adauga-ne in cercurile tale

38
TOP