Mobilă pentru Grădinițe, la comandă

Vă invităm să intrați și să descoperiți lumea veselă, viu colorată a mobilierului de grădiniță! Deosebită datorită specificului și destinației, în universul mobilei de grădinițe la comandă veți găsi inovație, scaune viu colorate, elemente prelucrate cu grijă, cu colțurile rotunjite, diferite modele de mese și dulăpioare, ideale pentru orice activitate a copiilor sau pentru depozitarea lucrurilor lor, plus multe altele. La Winkler, știm că un copil de grădiniță are nevoie de un mediu înconjurător în care se poate simți confortabil, iar pentru asta un mobilier de calitate joacă un rol vital. Acesta este motivul pentru care mobilierul nostru este disponibil într-o varietate de modele menite să atragă și să capteze atenția celor mici.

Mobila Winkler pentru grădinițe este special concepută și dedicată susținerii copiilor în timpul fiecărei etape a vieții lor de zi cu zi, pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă.

Un copil care frecventează grădinița petrece acolo zilnic câteva ore bune, iar programul lui include jocuri, dar și activități cu caracter educativ. Mobilierul din sălile de clase de grădiniță ar trebui să ofere suportul necesar pentru derularea acestor activități complexe, dar și să susțină totodată independența copiilor în derularea activităților. Credeți că e simplu? Gândiți-vă cum iubesc copiii să se strecoare sub mobilier, în spatele lui, să se joace în jurul acestuia, să încerce să se urce peste tot! Tocmai din aceste motive, cu ajutorul mobilei la comandă de la Winkler, dumneavoastră puteți deveni singurii care decid ce forme sau ce înălțime să aibă scaunele, mesele, dulăpioarele, pătuțurile sau rafturile mobilierului. Sigur, noi venim cu experiența, și putem contribui cu recomandări specifice, pentru ca obiectele să fie realizate pe dimensiunea acestora, astfel ca mobilierul să fie cât mai ușor accesibil.

Nu lăsăm nici un detaliu pe plan secund. De aceea, vă mai spunem că și culoarea mobilierului are un rol primordial pentru dezvoltarea celor mici. Studiile recente arată că nuanțele de culori primare sunt cele mai potrivite alegeri, acestea fiind cele care stimulează implicarea copiilor în activități.

Pentru modele va așteptăm în showroom-ul din Sângeorgiu de Mureș sau dacă ați văzut un anumit model pe internet, doar trimiteți-ne poza și de restul ne ocupăm noi!

Executăm orice model de mobilier la comandă.

Avantajele produselor din lemn:

  • - aspect plăcut, natural
  • - rezistență mare în timp - datorită stratificării nu apar deformații
  • - sunt ecologice, nu emană toxine
  • - nu apare mucegai în locuința dumneavoastră, datorită faptului că lemnul "respiră"

VIziteaza Pagina de Facebook

280

Aboneaza-te!

25

Adauga-ne in cercurile tale

38
TOP