Mobilă pentru școli, la comandă

Numai în ultimele decenii, școala a evoluat într-un ritm formidabil, pentru a putea ține pas cu necesitățile tot mai complexe ale societății moderne în transformare. Sălile de curs au evoluat și ele dintr-un spațiu fizic static, deloc flexibil, într-un mediu dinamic de învățare, care încorporează metode clasice alături de instrumente multimedia moderne sau elemente de educație alternativă. Ceea ce a făcut posibilă această evoluție este combinația tot mai rafinată dintre o mai bună înțelegere a modului în care elevii învață și capacitatea de a fructifica această înțelegere prin adoptarea unor metode de predare tot mai eficiente. În mod natural, în timp ce metodele de învățare s-au schimbat, și uneltele și instrumentele didactice s-au schimbat.

În acest trend în care totul este în continuă schimbare și evoluție, mobilitatea a apărut ca o caracteristică nouă dar esențială pentru băncile școlare. De la caracterul static al mobilierului clasic, cel mobil vine acum și oferă posibilitatea de a reconfigura ușor o sală de clasă, pentru a se preta la orice activitate. Această mobilitate a devenit un standard și e esențială de pildă pentru clasele cu elevi mici, care nu au forța fizică necesară mutării mobilierului clasic. De aceea, rolele care asigură mobilitatea sporită se montează pe două din cele patru picioare ale băncilor, pentru a ne putea asigura că ele nu se mișcă în timpul utilizării normale.

Schimbările nu i-au ocolit nici pe dascăli. Profesorul are nevoie în noile realități ale educației moderne de mai multe instrumente pentru a facilita învățatul în grup, prin proiecte care necesită munca în echipă. O resursă obligatorie în acest caz, sunt cabinetele unde se stochează materialele didactice pentru fiecare grup, materiale care trebuie distribuite acestora atunci când este nevoie și depozitate din nou ulterior. Aceste dulapuri tip cabinet sunt de nelipsit pentru sălile de curs specializate pe un anumit domeniu – așa numitele laboratoare de biologie, chimie, fizică, informatică și altele, în care își țin cursurile toți elevii acelei instituții, prin rotație.

În fine, când vorbim de școli și sălile de clasă, există o serie de variabile care decid modul în care ele vor fi amenajate. În primul rând ele pot diferi în funcție de categoria de vârstă a elevilor ce vor ține cursuri, pot diferi în funcție de tipul de materii predate în respectivele săli, precum și de nevoile profesorilor. În această privință, echipa Winkler vine în întâmpinarea nevoilor instituțiilor de învățământ prin executarea de mobilier la comandă. Chiar de la momentul la care se începe planificarea spațiului, vă suntem alături prin realizarea de schițe și proiecte care să vă ajute în luarea deciziilor corecte în privința achizițiilor. Suntem flexibili când vine vorba de mobilierul școlar, exact la fel ca în orice alt tip de mobilier la comandă, pentru că proiectele noastre au la bază strict necesitățile clientului.

Avantajele produselor din lemn:

  • - aspect plăcut, natural
  • - rezistență mare în timp - datorită stratificării nu apar deformații
  • - sunt ecologice, nu emană toxine
  • - nu apare mucegai în locuința dumneavoastră, datorită faptului că lemnul "respiră"

VIziteaza Pagina de Facebook

280

Aboneaza-te!

25

Adauga-ne in cercurile tale

38
TOP