Mobilă personalizată, la comandă

Alegerea unui mobilier nu este niciodată o treabă facilă, ușor de făcut, pe care o putem bifa în câteva minute. Cu atât mai mult acum, când oferta este extrem de bogată, iar stilurile, materialele și culorile mai numeroase ca oricând. Puteți să aveți încredere însa că, deși stilurile și trendurile se schimbă cu viteză tot mai mare pe măsură ce anii trec, eleganța rămâne o constantă și va fi, inevitabil, la modă tot timpul. În aceeași măsură, încăperile din apartamentul sau casa dumneavoastră ar trebui să vă reprezinte, să aibă ceva din personalitatea dumneavoastră sau a familiei dumneavoastră. Cu cât mobilierul este mai personalizat, cu atât el poate „vorbi” mai mult, poate oglindi mai mult din personalitatea dumneavoastră.

Modern, sofisticat, tradițional etc. - stilurile sunt tot mai numeroase, însă nu trebuie să vă lăsați copleșiți, ci trebuie să-l alegeți pe cel care vă reprezintă cel mai mult, care se potrivește cel mai bine nevoilor și așteptărilor dumneavoastră. Poate că veți găsi stilul care vă reprezintă cel mai mult sau poate veți găsi o rețetă proprie, un amestec dintre mai multe stiluri. Orice ați alege însă, e bine să țineți cont de faptul că trebuie să găsiți un echilibru între originalitate și caracterul practic al obiectelor de mobilier.

Calitatea mobilierului nu e importantă doar pentru rezistența la utilizarea în timp, ci este și unul dintre elementele esențiale pentru a crea o atmosferă elegantă. Alegerea unui mobilier personalizat, realizat la comandă poate fi comparată cu achiziționarea unui obiect de design sau a unei opere de artă, deoarece toate vor atrage privirile oaspeților în egală măsură. Prezența unui astfel de mobilier este capabilă să facă încăperea mai interesantă, să aducă o notă suplimentară de distincție, indiferent de stilul ales pentru decorare. Acesta poate sfida imaginația noastră cu forme noi sau reinterpretări ale unor idei clasice.

Adesea lipsa de spațiu este principala provocare în amenajarea unui spațiu, cea care ne obligă să căutăm modalități inovatoare pentru a economisi și optimiza spațiul existent. Regula este încă și mai valabilă dacă vorbim despre apartamente. Din fericire, mobilierul contemporan este în continuă evoluție, iar tehnologia ne permite să fim creativi și să dăm viață ideilor pentru a le transforma în realitate mai simplu și mai repede ca oricând. Dacă sunteți pe cale să renovați sufrageria, salonul, dormitorul, bucătăria sau orice altă încăpere din locuința dumneavoastră, indiferent de destinația acesteia, cu siguranță veți dori să utilizați fiecare colț al încăperii. Pentru asta, echipa Winkler vă stă la dispoziție pentru a vă creea exact mobilierul de care aveți nevoie.

Pentru modele vă așteptăm în showroom-ul din Sângeorgiu de Mureș sau dacă ați văzut un anumit model pe internet, doar trimiteți-ne poza și de restul ne ocupăm noi!

Executăm orice model de mobilier la comandă.

Avantajele produselor din lemn:

  • - aspect plăcut, natural
  • - rezistență mare în timp - datorită stratificării nu apar deformații
  • - sunt ecologice, nu emană toxine
  • - nu apare mucegai în locuința dumneavoastră, datorită faptului că lemnul "respiră"

VIziteaza Pagina de Facebook

280

Aboneaza-te!

25

Adauga-ne in cercurile tale

38
TOP