Mobilă pentru Restaurant, la comandă

Decizia de a deschide un restaurant, vine în urma unei analize a necesităților, care, în acest caz, sunt extrem de complexe. Investiția într-un restaurant presupune nu doar sume considerabile de bani, dar și găsirea resursei umane potrivite sau alegerile corecte făcute în materie de amenajări, unde atenția ascuțită la detalii e absolut necesară. Exteriorul și interiorul restaurantului sunt, din punct de vedere estetic, în egală măsură, foarte importante. Însă, evident, clienții dumneavoastră își vor petrece cea mai mare parte a timpului înăuntru, deci se impune să punem accentul în special pe designul interior. Astfel, mobilierul restaurantului joacă poate cel mai important rol în crearea identității locului și poate face diferența între o atmosferă nepotrivită sau una caldă și primitoare.

Impactul vizual este primul produs pe care dumneavoastră, vrând-nevrând, îl veți „vinde” clienților dumneavoastră. Designul interior al restaurantului, al cafenelei sau al barului dumneavoastră va decide în bună măsură starea de spirit a clientului și-l va influența, aproape sigur, și în alegerea preparatelor din meniu.

Mobilierul pe care îl alegeți nu va avea doar o influență minoră, ci este cel care va determina stilul localului în ansamblul său. Așadar, în luarea acestei decizii, primul lucru pe care trebuie să-l stabiliți este tema pe care doriți să o aibă restaurantul dumneavoastră. Aceasta poate fi de orice fel, de la rustică la contemporană, în funcție de planurile dumneavoastră. De asemenea, puteți face alegerea și în funcție de tipul de mâncare pe care îl veți servi. De exemplu, proprietarii de restaurante cu mâncăruri specifice italiene, e mai probabil să opteze pentru teme rustice, în timp ce pentru localurile care servesc prăjituri sau produse de patiserie, se potrivesc mult mai bine abordările moderne, contemporane sau chiar avangardiste.

Alegerea mobilierului cafenelei, restaurantului sau al pub-ului, în funcție de afacerea deținută, e următoarea pe listă. Acesta trebuie să fie în concordanță cu tema, pe care tocmai am stabilit că e crucial să o alegem din capul locului, și să se potrivească de asemenea și cu resursele financiare alocate, care întotdeauna vor fi limitate.

E adevărat că aspectul vizual, este bineînțeles primul lucru pe care îl analizăm atunci când alegem mobila pentru restaurant, însă nu ar trebui să ne oprim aici. Trebuie avute în vedere și alte aspecte precum:

Durabilitatea materialelor – un restaurant, cafenea, pub etc. este un loc în care mobilierul este folosit într-un ritm mult mai intens decât într-o locuință. Pentru a ne asigura că mobilierul rezistă în timp, este esențial să optăm pentru materiale de calitate. Folosirea intensă a mobilei înseamnă, de asemenea, și înlocuirea rapidă a acesteia în cazul în care nu este de calitate, lucru care, prin urmare, implică din capul locului o pierdere financiară, pe care cu siguranță nu ne-o dorim.

Caracterul practic – rețineți faptul că mobilierul va fi utilizat zi de zi, timp de ani de zile. Prin urmare, este important ca acesta să poată fi mutat cu ușurință, în așa fel încât să nu provoace zilnic pierderi de timp și risipă de efort.

Confortul - alegerea unui mobilier confortabil demonstrează nu doar un angajamentul luat față de client, ci și o formă de respect pe care îl oferim acestuia, care se poate întoarce mai apoi prin fidelizarea acestuia față de local.

Atunci când se alege mobila care va pune în valoare restaurantul, este important să luați în considerare exact care sunt intențiile și așteptările dumneavoastră de la acesta. Ce fel de stare de spirit doriți să o insuflați? Socială, elegantă, casual? Ce fel de clienți vă doriți? Rețineți că în orice restaurant, starea de spirit este afectată printre altele și de mobilierul pus la dispoziția clienților. O masă rotundă încurajează discuțiile și interacțiunile creând o atmosferă ceva mai intimă, în timp ce mesele lungi sau pătrate creează o atmosfera mai serioasă și mai elegantă. În plus, mesele de cocktail, cu picior înalt, încurajează deplasarea în jur, socializarea și networking-ul între cei din sală, fiind potrivite în anumite evenimente specifice mediului de afaceri.

Ca la mobilarea oricărui alt spațiu interior, nici la restaurante sau alte tipuri de localuri nu trebuie să pierdeți din vedere nici o secundă spațiul de care dispuneți, care va fi și în aceste cazuri limitat. Chiar dacă de regulă aceste spații publice sunt mai generoase, acest aspect nu poate fi neglijat, deoarece poate face diferența între a câștiga evenimente publice tot mai numeroase, clienți fideli și mulțumiți, pe de-o parte, sau a pierde clienți zilnic din lipsă de spațiu inteligent organizat. Specialiștii de la Winkler vă pot ajuta însă oferindu-vă mobilierul la comandă realizat astfel încât să satisfacă aceste nevoi. Astfel, puteți profita la maxim de tot spațiul de care dispune restaurantul dumneavoastră.

Avantajele produselor din lemn:

  • - aspect plăcut, natural
  • - rezistență mare în timp - datorită stratificării nu apar deformații
  • - sunt ecologice, nu emană toxine
  • - nu apare mucegai în locuința dumneavoastră, datorită faptului că lemnul "respiră"

VIziteaza Pagina de Facebook

280

Aboneaza-te!

25

Adauga-ne in cercurile tale

38
TOP