Obiectivul nostru!

Să creem tâmplărie și mobilă modernă de înaltă calitate care să aducă clienților noștri un real beneficiu de imagine și plus de confort.

 

Misiunea Noastră!

De ce să ne alegeți?

• Soluții complexe de la schiță, design în 3D, execuție, transport și montaj !
• Orice dimensiune, orice model
• Timp de execuție ultra rapid

Experiența de peste 12 ani, utilajele de ultimă generație, programul dedicat destinat designului și proiectării, organizarea modernă a companiei, reprezintă o garanție a lucrului bine făcut. Însă cu toate acestea, nu e suficient; avem nevoie ca dumneavoastră să ne solicitați priceperea, pentru a avea satisfacții, avem nevoie de provocări!

Suntem o echipă de profesioniști în domeniu, cu o experiență de peste 12 ani, în domeniul producției de mobilier la comandă din: PAL, MDF ÎNFOLIAT și vopsit, și LEMN MASIV.
Obiectivul nostru este să fim cei mai buni în comercializarea și producția produselor proprii, datorită faptului că din ce în ce mai mulți clienți solicită optimizarea spațiilor din locuințe, adaptarea pieselor de mobilier în funcție de forma și dimensiunile interiorului și personalizarea acestora.

Experiența ne-a învățat să punem un accent deosebit pe calitatea produselor, să dăm dovadă de respect și seriozitate față de clienții noștri, iar prețurile avantajoase datorate automatizării liniei de producție reprezintă unul dintre motivele pentru care este recomandat să alegeți fabrica de mobilă Winkler.

Compania noastră este formată dintr-o echipă de profesioniști tineri și dinamici, care pune în centrul atenției clientul, cu dorințele și necesitățile sale.
Filozofia noastră este că putem considera sarcina îndeplinită doar dacă clienții sunt multumiți, de aceea prioritatea noastră este satisfacerea dorințelor acestora. Dorința noastră este să fim parteneri de încredere din toate punctele de vedere.

• Realizarea mobilierului la comandă se face pe toate dimensiunile, culorile și accesoriile dorite.
Se poate realiza atât mobilier pentru casă, cât și comercial și pentru instituții (pentru magazine, cabinete, restaurante, farmacii, grădinițe, hoteluri, birouri, școli și alte instituții).

TOP