Servicii

Mobilierul este ceea ce transformă locuința dumneavoastră într-o casă. Mobila bine proiectată nu este doar o parte funcțională și utilă (de exemplu, mese și birouri pentru lucru sau dulapuri pentru depozitare), ci de asemenea este o reflecție a gustului și stilului dumneavoastră.

Putem să vă oferim orice fel de model de mobilier din lemn masiv, lemn stratificat sau pal, la orice dimensiune și configurație.

Ca producător în acest domeniu, știm că serviciul este la fel de important ca și produsele noastre. De aceea, acordăm o atenție sporită la fiecare detaliu al procesului, din momentul comenzii până la livrare și chiar și după aceea.

Servicii gratuite pentru toți clienții :

  • Consultanță, sfaturi și proiectare
  • Design de model în 3D
  • Deplasare și măsurători
  • Ofertare și design final
  • Transport și montaj gratuit în Jud. Mures și împrejurimi

Nu ar fi grozav daca ați putea vedea cum arată ideile dumneavoastră de design, înainte de a le pune in aplicare? Acum puteți - Gratuit!
Winkler va transpune pe hârtie, printr-un program de design 3D, proiectul gândit de dumneavoastră.
Cu ajutorul acestui soft puteți să planificați spațiul Dvs., să alegeți culorile și modulele în limita spațiului, toate acestea fără a cumpăra sau comanda ceva.
Deci, mai întâi, asigurați-vă că vă place tot ce vedeți, după care puteți trece la comandă și livrare.

 

Proiectare mobilier personalizat

Doriți să aveți o casă elegantă, cu geamuri, uși și mobilier cu design care este conform gusturilor dumneavoastră?
Atunci sunteți în locul potrivit: Winkler –Mobilă, uși și ferestre, este personalitatea casei dumneavoastră!

Putem oferi soluții complet personalizate, adaptate la specificațiile dumneavoastră personale, indiferent de cerințele dumneavoastră specifice, și putem face acest lucru, la un preț imbatabil.

Încercati-l acum! Toate produsele noastre sunt în întregime personalizate. Este nevoie de doar câteva momente pentru a obține o idee! Apoi, doar de câteva minute pentru a le transforma în realitate!

Fiecare mobilă este unică
Winkler - oferă o gamă largă de mobilier standard, dar ceea ce se poate vedea pe site-ul nostru reprezintă doar o mică parte din ceea ce putem să oferim. Aveți posibilitatea să editați și să personalizați orice design doriți de pe site-ul nostru și nu numai, pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră individuale.

Spațiul în care locuiți definește modul în care trăiți: camera Dvs este oglinda personalității Dvs.
Fiecare casă este unică, și în fiecare casă ar trebui să vă simțiți și Dvs. la fel!
Nu mergem în casele prietenilor noștri pentru a vedea exact aceleași modele standard pe care le avem în propria noastră bucătărie. Design-ul unei camere ar trebui să completeze personalitatea oamenilor din ea: rafturi îngrijite, pentru persoane organizate; birouri confortabile pentru a oferi productivitate, mobile luminoase și spațioase pentru designeri. Noi facem totul unic și totul pe comandă.
Softul nostru vă oferă un control direct asupra a ceea ce iese din fabrica noastră. Aveți posibilitatea să specificați dimensiunile până la milimetru, puteți lua la mână fiecare raft.
Noi suntem adesea surprinși de inițiativa clienților noștri: cu un pic de tenacitate, oamenii creează proiecte interesante.
Prețul produsului se calculează în mod dinamic de fiecare dată când efectuați o schimbare, astfel încât veți rămâne mereu în buget, iar prețul afișat este prețul pe care îl plătiți la sfârșit.

TOP